Salon Jij – Oude voorpagina

 Schrijf je nu in

Salon Jij members hebben bij ons een streepje voor,
schrijf je nu in en profiteer als eerste van de aanbiedingen en nieuwtjes!

 

Inschrijven

Het mooiste in mensen naar boven halen, daar ligt mijn passie.

Als huidspecialist werk ik samen met jou aan een gezonde en pure huid met een stralend huidverbeterend resultaat.

De combinatie tussen de juiste voeding en natuurlijke huidverzorging speelt hierbij een grote rol. Tijdens de behandelingen krijg je advies over wat je huid op dat moment nodig heeft. Ook stellen we samen een persoonlijk behandelplan op voor het beste resultaat.

Om goede kwaliteit te hanteren blijf ik mij continue ontwikkelen in de nieuwste trends en methodes waar ik 100% achtersta, fijne gedachte toch?

Tot snel bij Salon Jij!

 

 


Salon Jij

Hi! Ik ben Fleur.  Net zoals Robin haal ik graag het mooiste in mensen naar boven. Elke huid is anders en heeft zijn eigen verzorging nodig, dat is wat het zo interessant maakt. Als huidspecialiste kijk ik daarom ook elke behandeling goed naar wat jouw huid op dat moment nodig heeft, zodat we het beste resultaat behalen.

Ik ga mij de komende tijd verder specialiseren in huidverbetering (o.a. Acne, Pigment & voeding) om nog meer te groeien in het vak en mijn kennis te verbreden.

Wij werken samen aan jouw huid en ik geef je dat zetje in de juiste richting.

Tot snel!


 

 

 

IK Skin Perfection,
Bij IK Skin Perfection geloven we in de schoonheid van iedereen en staan respect, liefde en bescherming voor de huid én de natuur centraal. Pure Power, Truly Natural! Onze missie is natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure, bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. De natuurlijke conditie en flora van de huid is ons uitgangspunt. Om weer terug te keren naar een gezonde basis van de huid werken we alleen met 100% pure organische ingrediënten, groene cosmeceuticals. Onze producten ontwikkelen we volgens het NO-label en bevatten geen synthetische stoffen. Stap voor stap brengen we de huid in perfecte conditie en werken we aan maximale huidverbetering.

Pure Power, Truly Natural.


Omdat jij belangrijk bent


Ik ben 36 jaar geleden als eerste in Nijmegen een nagelstudio begonnen. Ik kan dus wel zeggen dat ik heel veel ervaring heb in de nagelbranche. Ik sta voor kwaliteit.

Nog steeds oefen ik mijn beroep met veel passie uit, jouw handen zijn mijn zorg. Je kunt bij ons terecht voor kunstnagels (zowel gel als acryl), shellac en manicure.

Tot snel bij Salon Jij!

 


Recensies

Schrijf ook een recensie:

[testimonial_view id=2]

 

[testimonial_view id=1]


 

Over Salon Jij

Salon Jij Nijmegen, het gemak van een kapsalon, en nagelsalon in één!
Salon Jij is makkelijk bereikbaar en ligt aan de rand van het centrum in Nijmegen.