Voorschrift Haarspecialist

AFSPRAAK ANNULEREN

Wil jij je afspraak onverhoopt afzeggen? We vragen je om jouw afspraak minstens 24 uur van tevoren te annuleren zodat wij deze vrij gekomen behandeling opnieuw kunnen indelen. Als het je niet lukt de afspraak 24 uur van te voren af te zeggen, zijn we helaas genoodzaakt 50% de kosten van de treatment(s) bij je in rekening te brengen.

PRIJSOPGAVES

Wij werken met een prijsopgave voordat de behandeling gestart wordt. Zodoende kunnen wij deze gezamenlijk met jou toetsen, voor de behandeling van start gaat.

GARANTIE

Niet tevreden over jouw kleur of kapsel? Wij geven je een garantie van 7 kalender dagen* Wanneer je binnen 7 kalender dagen contact op neemt, plannen we graag een service afspraak in. We maken jouw kleur of kapsel dan zonder extra kosten helemaal naar wens.

KLEDING

Wij zijn niet verantwoordelijk als er tijdens een behandeling verf terecht komt op kleding. Wij adviseren om niet je kostbare items te dragen tijdens een treatment. Kostbare kleding dragen tijdens een behandeling is ten aller tijden op eigen risico.

OP TIJD KOMEN

Aangezien wij werken in tijdsblokken is het van belang om op tijd aanwezig te zijn voor de afspraak. Indien u meer dan 15 minuten te laat bent zijn wij genoodzaakt de behandeling in te korten. Wel zullen de volledige kosten in rekening worden gebracht.