Kleuren

Ombre

 euro |  min


Hierbij creëer je een natuurlijke, geleidelijke overgang vanaf de aanzet van het haar naar een andere kleur in de punten. Deze trend van de catwalk is al overgenomen door veel celebraties en zien we steeds vaker terug in het straatbeeld. Maar natuurlijk kun je ook met deze look variëren. Subtiel of opvallend, natuurlijk of kleurrijk; jij bepaalt wat bij jou past. Een bijkomend voordeel van deze look: je hoeft je uitgroei niet bij te werken.

Balayage

 euro |  min


Balayage is een Frans woord voor een ‘veeg’ of ’verven’. Je coupe lijkt natuurlijk ”sunkissed”.  We brengen “vegend” een lichtere kleuring aan naar gelang je natuurlijke valling . Er worden geen folies gebruikt, en het effect is speels. Het zijn eigenlijk highlights die de kapper uit de losse hand op je haar aanbrengt.

Met balayage kun je echt een schets in het haar maken en heel zachte overgangen creëren. Balayage is geschikt voor zowel blondines als brunettes. Wij adviseren het vooral aan brunettes die een zomers gevoel in hun haar willen.

Ecaille

 euro |  min


Het lijkt erop dat er meer en meer afstand wordt gedaan van de vrij opvallende haarverftechniek genaamd ‘ombré’. Maak nu kennis met het meer sensuele zusje.

Deze hairdo wordt in het Frans ‘écaille’ genoemd. Ecaille is niet zozeer een techniek maar het gaat vooral ook om de kleuren, de kleuren van een schildpaddenrug. Het kleurenpalet zou namelijk geïnspireerd zijn op het bruine, glanzende schild van een schildpad.Denk aan goudbruine tinten, karamelkleuren, gouden highlights; allemaal warme kleuren die erin geschetst worden. Eigenlijk de ‘sophisticated’ versie van de ombre.


 


 


 


 

Over Salon Jij

Salon Jij Nijmegen, het gemak van een huid, haar, en nagelsalon in één!
Salon Jij is makkelijk bereikbaar en ligt aan de rand van het centrum in Nijmegen.

Schrijf je nu in

Vul hieronder je e-mailadres in en profiteer als eerste van de aanbiedingen en nieuwtjes!

Dankjewel, je bent aangemeld voor de nieuwsbrief. Controleer je inbox voor een bevestiging.